Talere og seminarholder

Talere

Martin Falch Rasmussen

Fra Gud: En tro, som forandrer verden

Åbningsmøde - Lørdag
Direktør, Enova Energy

Christian Rasmussen

Fra Gud gennem mit arbejde

Aftenmøde - Søndag
Generalsekretær i KFS

Bodil Skjøtt

Fra Gud ind i verden

Aftenmøde - Mandag
Teolog

Michael Ots

Fra Gud til mit studiested

Aftenmøde - Tirsdag
Forfatter og forkynder

Nicolai Techow

Vore bønners Gud - En konge at frygte og flygte til - En Gud at stole på

Bibeltimer - STUD
Undervister, DBI

Andreas Ipsen

Troens væsen - Troens frihed - Troens lydighed

Bibeltimer - GYM
Præst, Tram Frimenighed

Seminarholdere

Søndag

Et seminar, hvor vi skal bruge tid med Gud og bede til ham med alt, vi er. Gud kender menneskekroppen og ønsker, at vi mennesker skal finde ro i den og bruge vores krop til hans ære. Efter en kort refleksion, skal vi bruge tid på at bede sammen med ord, vejrtrækning og bevægelse.

Alma Nymann Berggren, religionsvidenskabsstuderende
Lokale D1-6

Skam er en følelse, vi alle kender til i mere eller mindre grad, men hvad er skam egentlig? Tit synger vi salmer og lovsange, der lyder lidt i stil med, at ”Jesus har taget vores skyld og skam”. Men hvad er forskellen på skyld og skam? Og adresserer budskabet om Jesus skam på samme måde, som skyld? Jeg tror, at skam fylder mere i vores samfund, end mange går og tror. Samtidig mener jeg også, at skam fylder mere i bibelen, end mange går og tror. Derfor mener jeg, at det er vigtigt for kirken, ikke kun at tale om det Jesus gør med vores skyld, men også vores skam. Kom og hør, hvad Jesus, en brønd, genfødsel, ære og patriarkatet alt sammen har med evangeliet og skam at gøre – og hvad det betyder for os i dag.

Daniel Lanting, teologistuderende
Lokale E1-14

“Gud har kaldet dig til at evangelisere. Men hvordan er det nu lige med det? Hvem er vi, at vi kan fortælle andre om Jesus?
Til dette seminar skal vi sammen blive klogere på, hvad det vil sige at vidne om Jesus, hvordan vi overhovedet gør, og hvorfor det hele afhænger af Ham og ikke af os. Kom og bliv både opmuntret og udrustet til at gå på Jesu ord i bøn og handling. Og hvem ved? Måske er tiden moden til en ny vækkelse…”

Daniel Lønborg og Christian Østergaard Jacobsen, LTC-elever
Lokale B2-13

Dette seminar er tænkt som en hjælp og inspiration til dig, der står i en lovsangsledertjeneste. Vi vil bl.a. arbejde med spørgsmål som: Hvordan sammensætter man den perfekte sætliste til et lovsangsevent? Hvordan vurderer man, om en lovsangstekst er teologisk holdbar? Hvordan skal man agere på scenen som lovsangsleder?

David Skarsholm, 3K-studerende
Lokale D1-7

“Vi er skabt til fællesskab med Gud og hinanden. Derfor er det smerteligt at være ramt af ensomhed. Hvad kan forstærke ensomhed, og hvad kan være hjælpsomt i forhold til at være ensom? Hvad er forskellen på den gode alenehed og den negative ensomhed?
Hvad har Gud at sige til os, som kan opleve ensomhed?”

Ellen Esmarch, samtaleterapeut og foredragsholder
Lokale E1-13

Digte… gab! Jamen, jeg har jo ferie?! Bare rolig, digte er meget mere spændende, end din lærer fortalte dig om – og for alle! Kom med til et seminar, hvor Jacob Munk vil tage sit yndlingsdigt med og fortælle om, hvordan digte og kristendom måske ikke er helt dumme at sætte sammen.

Jacob Munk, BA i teologi og litteraturhistorie
Lokale B1-X

Mission kan se ud på mange forskellige måder, og der er sket meget i løbet af de sidste 100 år i forhold til hvordan der arbejdes med mission.

Kom med til et seminar afholdt af Clement Dachet, partnerkoordinator i Mission Afrika, hvor han vil sætte fokus på hvordan Mission Afrika arbejder med Global Mission. 

Mission Afrika er et missionsselskab der vil bringe, fred, glæde og håb.
Deres basiskaldelse: Vest- og Centralafrika og kristen/muslimske relationer.

Visionen for mission Afrika er:

  • Samvirke
  • Empowerment
  • Kristen tro

Deres værdier er: Tro, fællesskaber, respekt, ansvarlighed.
– Kom og hør hvad det så helt konkret betyder, og hvordan det ser ud i praksis!


Clement Dachet, partnerkoordinator i Mission Afrika
Lokale B2-12

Har du heller ikke prøvet at juble af glæde over at tømme din SU ned i kirkebøssen? Det har jeg i hvert fald ikke. Jeg er ikke en glad giver. Alligevel giver jeg da en skilling af og til, fordi taleren (og vist nok også Gud?) siger, at det er godt og vigtigt. Til seminaret dykker vi ned i, hvorfor givertjenesten egentlig gør glad – og måske handler det egentlig slet ikke om penge i sidste ende…

Karoline Lundegaard Mandrup, LTC-elev
Lokale B2-9

Grib pennen og involver dig! Samfundet har brug for meningsdannere, der er formet af et klassisk kristent livssyn. Seminaret er for dig, der ønsker at gøre din “stemme” gældende og øve indflydelse på samfundsdebatten i skriftlige medier. Vi ser på hvilke “hot topics”, der trænger til et kristent indspark og lavpraktiske retoriske og journalistiske råd til skriveprocessen.

Lars Boje Sønderby Jensen, KFS-sekretær og Eskil Lyngsøe, journalist
Lokale B2-11

Dette seminar er for dig, som er kvinde, og som kæmper med at forstå biblens tale om kvinders rolle i menigheden. Vi er selv kæmpende kvinder og har ikke alle svarene, men vi har fundet gode grunde til at kunne tjene i Guds rige med frimodighed, og den opmuntring ønsker vi at give videre til dig. Kom og tag del i samtalen.
OBS: Seminaret er kun for kvinder.

Lisa Rom Boye og Julie Øhrstrøm, KFS-sekretærer
Lokale E1-11

Talen om fortabelse er for mange (inklusive mig selv) noget af det absolut sværeste ved kristendommen. Hvordan kan det hænge sammen med en kærlig Gud? I dette seminar vil vi kæmpe med denne mørke side af troen. Heldigvis er vi ikke alene. Kloge hoveder som C. S. Lewis og Rebecca McLaughlin har kæmpet med spørgsmålet før os, så der vil også være svar at finde.

Mathias Schultz Laursen, teologistuderende
Lokale B1-6

Nogle gange kan det opleves som om, at Gud er en anden end den, Bibelen siger, han er. Eller en anden end den, jeg har lært, han er. Og hvad stiller jeg op med det? Hvem er Gud så, og hvor gør jeg af mig selv i relationen? Og hvad, hvis jeg i forvejen kæmper med at få brugt tid sammen med ham? Dette seminar vil handle om, hvilket billede vi har af Gud, og hvordan vi kan håndtere det på en konstruktiv måde – ikke mindst, når det kommer til det der med at få brugt tid med ham. (Og i virkeligheden er det relevant for alle, som ønsker at leve sammen med Gud!).

Nanna Gummesen Ellerbek, LTC-lærer
Lokale B1-8

Hvad gør jeg? Hvad gør vi? Vi vil se på de udfordringer, der kan være i at være kristen med regnbueseksualitet. Hvordan skal vi forholde os til den bibelske vejledning? Oplægsholderen kender udfordringen på egen krop og er landssekretær i netværket ’KNUS – Kristent Netværk omkring Udfordret Seksualitet’.

Peter Nissen, Landssekretær KNUS
Lokale A2-9

Tilgivelse er et helt centralt begreb i Bibelen. Vi opfordres til at være klar til at tilgive op til 77 gange. Ja, der kan synes langt fra ideal til praksis! Til dette seminar vil vi dykke ned i både teologiske og psykologiske aspekter af tilgivelsen. Vi vil i fællesskab prøve at blive klogere på, hvad Bibelen egentligt siger – og også, hvad den ikke siger. Og så vil vi se nærmere på psykologisk forskning, og hvordan den kan bidrage til vores forståelse af, hvordan tilgivelse kan se ud i praksis.

Rebekka Baltzer Stidsen, psykologistuderende og Tobias Baltzer Carlsen, teologistuderende
Lokale E1-8

Du har måske hørt folk sige, at historierne om Jesus “bare” er myter. Men hvad er en myte? Og hvorfor kunne C.S. Lewis finde på at sige, at Jesus er myten, der blev virkelighed? Ved Troels Nymann, cand.mag. i litteraturhistorie med tilvalg i religionsvidenskab.

Troels Nymann Eriksen, cand.mag. i litteraturhistorie
Lokale E1-12

Mandag

Mange – såvel i som uden for kirken – er enige om, at evolutionsteorien kan blive sømmet i kisten for den kristne tro. Men er det sandt? Bliver kristendommen besejret af evolutionen, eller er det muligt, at den kan være endnu en god grund til at tro?

Andreas Østergaard Jacobsen, teologistuderende
Lokale B1-6

Kender du det med at få noget at vide for første gang og tænke: “Hvorfor har jeg ikke hørt om det før?!”. For eksempel at ovnbagte rødbeder smager vanvittig godt med lakridspulver (no joke!)?
Dorothy L. Sayers blev uddannet fra Oxford, som en af de første kvinder, var venner med C.S. Lewis og forfatter til både essays og detektivromaner. Og så gik hun i bukser! Det bliver en fremragende eftermiddag om en af litteraturens oversete stjerner. Så kom frisk (og prøv lige rødbederne ved lejlighed!)

Anna Kiel, KFS-sekretær
Lokale B1-X

At følges med Gud i min hverdag og minde mig om hans kærlige nærvær – midt i alting. Kan jeg det, og gør det en forskel? Og hvordan rent praktisk? Altså hver dag…. Måske særligt de dage, hvor det ikke går. Hvor alt er en stor udfordring. Lad os se på dette sammen i plenum. Kom og prøv forskellige praksisser. Jeg vil dele af mine erfaringer. Og måske vil du dele af dine? Velkommen til en workshop i Guds kærlige nærvær.

Bente Lundbak Pihl, projektleder for Den Lyttende Kirke
Lokale D1-8

Denne beskrivelse er på vej!

Kvinder og mænd er forskellige, men er der ifølge Bibelen også forskel på hvilke tjenester, de kan have? KFS har et dokument om tjenestedeling, som vi kigger på.

Christian Rasmussen, Generalsekretær i KFS
Lokale B1-8

“Gud har kaldet dig til at evangelisere. Men hvordan er det nu lige med det? Hvem er vi, at vi kan fortælle andre om Jesus?
Til dette seminar skal vi sammen blive klogere på, hvad det vil sige at vidne om Jesus, hvordan vi overhovedet gør, og hvorfor det hele afhænger af Ham og ikke af os. Kom og bliv både opmuntret og udrustet til at gå på Jesu ord i bøn og handling. Og hvem ved? Måske er tiden moden til en ny vækkelse…”

Daniel Lønborg og Christian Østergaard Jacobsen, LTC-elever
Lokale B2-13

Dette seminar er tænkt som en hjælp og inspiration til dig, der står i en lovsangsledertjeneste. Vi vil bl.a. arbejde med spørgsmål som: Hvordan sammensætter man den perfekte sætliste til et lovsangsevent? Hvordan vurderer man, om en lovsangstekst er teologisk holdbar? Hvordan skal man agere på scenen som lovsangsleder?

David Skarsholm, 3K-studerende
Lokale D1-7

Hvad vil det sige at være en god ven og medvandrer? Vi har brug for nogle gode relationer i vores liv, men mange af os kan sidde med erfaringer af, at relationer kan være komplicerede, eller sidder med en ensomhed, hvor man savner nære relationer. Vi skal kigge på venskaber og medvandring i Bibelen og se nærmere på relationerne mellem Barnabas, Paulus og Timotheus, der opbygger både venskab og tjenestefællesskab med hinanden på tværs af forskelligheder. Vi skal dykke ned i, hvordan vi kan styrke de gode relationer i vores KFS-fællesskaber, og hvad det vil sige at have et godt venskab.

Henriette Engberg Vinkel, KFS-sekretær
Lokale A2-9

Noaberetningen åbner muligvis op for flere spørgsmål end svar, og i dette seminar skal vi forsøge at tage fat i nogle af dem. Vi skal i fællesskab undersøge, hvad beretningens hovedpoint(er) er, og hvad de lærer os om Gud, tro, os selv og verden. For at få fat i de pointer skal vi bruge Biblen, nysgerrighed og beredvillighed til selv at give sig i kast med at forstå teksten. Mød glad op, og mon ikke Noaberetningen kan lære os et og andet om Gud, tro og mennesker? Og måske vi lige snuser til forskellene på Noaberetningen og så Gilgamesh, Atrahasis og de andre syndflodsberetninger.

Jesper Smed Risbjerg, LTC-lærer
Lokale E1-12

Har du heller ikke prøvet at juble af glæde over at tømme din SU ned i kirkebøssen? Det har jeg i hvert fald ikke. Jeg er ikke en glad giver. Alligevel giver jeg da en skilling af og til, fordi taleren (og vist nok også Gud?) siger, at det er godt og vigtigt. Til seminaret dykker vi ned i, hvorfor givertjenesten egentlig gør glad – og måske handler det egentlig slet ikke om penge i sidste ende…

Karoline Lundegaard Mandrup, LTC-elev
Lokale B2-9

Grib pennen og involver dig! Samfundet har brug for meningsdannere, der er formet af et klassisk kristent livssyn. Seminaret er for dig, der ønsker at gøre din “stemme” gældende og øve indflydelse på samfundsdebatten i skriftlige medier. Vi ser på hvilke “hot topics”, der trænger til et kristent indspark og lavpraktiske retoriske og journalistiske råd til skriveprocessen.

Lars Boje Sønderby Jensen, KFS-sekretær og Eskil Lyngsøe, journalist
Lokale B2-11

Hvad går skovkirke eller ‘Forest Church’ ud på? Hvad handler grøn spiritualitet om, og hvordan kan vi møde den som kristne? Hvordan kan vi facilitere et møde med Gud i Hans skaberværk? Og hvordan kan vi bruge naturen i vores eget trosliv? Mia har ledt skovkirke flere gange og arbejder også med at udvikle familieskovkirke. Hun er oprindeligt kunsthistoriker og arbejder nu som kirke- og kulturmedarbejder. Sammen med Thomas Frovin har hun skrevet den lille bog Skovkirke.

Mia Broe Jakobsen, Kunsthistoriker og forfatter
Lokale D1-6

Tilgivelse er et helt centralt begreb i Bibelen. Vi opfordres til at være klar til at tilgive op til 77 gange. Ja, der kan synes langt fra ideal til praksis! Til dette seminar vil vi dykke ned i både teologiske og psykologiske aspekter af tilgivelsen. Vi vil i fællesskab prøve at blive klogere på, hvad Bibelen egentligt siger – og også, hvad den ikke siger. Og så vil vi se nærmere på psykologisk forskning, og hvordan den kan bidrage til vores forståelse af, hvordan tilgivelse kan se ud i praksis.

Rebekka Baltzer Stidsen, psykologistuderende og Tobias Baltzer Carlsen, teologistuderende
Lokale E1-8

(OBS: Kun for kvinder)

Lad kvindeligheden springe ud… men hvordan? For hvad er og hvordan er man ”en rigtig kvinde”? Hvad betyder det overhovedet? Det og meget mere vil vi kigge nærmere på i dette kvindeseminar. Vi skal dykke ned i emner som kvindelighed, kropsidealer og seksualitet. Emner som mange både kan føle sig forkerte i eller skamfulde over. Der bliver både oplæg, men også tid til gennem øvelser og samtaler at forholde sig til temaerne ind i sit eget liv sammen med Gud.

Rebekka Barbara Friis Rasmussen, KFS-sekretær
Lokale E1-11

Som kristne tror vi faktisk på, at Bibelen er Guds ord til os. Den indeholder sandheden om Gud og dig og din næste og naturen og nutiden og evigheden og jeg kunne blive ved. Men hvordan skal jeg læse den? Det vil jeg gerne svare på og har valgt to vinkler. Dels hvordan kan man bruge den, og hvordan undgår vi, at Bibelen bliver den dårlige samvittighed. Altså nogle praktiske tips og tricks. Og dels hvordan skal man forstå det, man læser i Bibelen. Hvordan læser jeg den og får noget ud af det?

Søren Aalbæk Rønn, KFS-sekretær
Lokale E1-13

Tirsdag

Vi skal undersøge om fysikkens og teologiens syn på skabelse harmonerer. ’Big Bang’-modellen bliver der argumenteret for på fysikkens præmisser af en fysikstuderende, og skabelsesberetningen udlægges af en teolog. Kan man se skarpt og tydeligt på skabelsen igennem et sæt briller bestående dels af fysik-glas og dels af teologi-glas?

Andreas Nørgård, fysikstuderende og Thomas Steiner, teologistuderende
Lokale B1-6

Skam er en følelse, vi alle kender til i mere eller mindre grad, men hvad er skam egentlig? Tit synger vi salmer og lovsange, der lyder lidt i stil med, at ”Jesus har taget vores skyld og skam”. Men hvad er forskellen på skyld og skam? Og adresserer budskabet om Jesus skam på samme måde, som skyld? Jeg tror, at skam fylder mere i vores samfund, end mange går og tror. Samtidig mener jeg også, at skam fylder mere i bibelen, end mange går og tror. Derfor mener jeg, at det er vigtigt for kirken, ikke kun at tale om det Jesus gør med vores skyld, men også vores skam. Kom og hør, hvad Jesus, en brønd, genfødsel, ære og patriarkatet alt sammen har med evangeliet og skam at gøre – og hvad det betyder for os i dag.

Daniel Lanting, teologistuderende
Lokale E1-14

“Gud har kaldet dig til at evangelisere. Men hvordan er det nu lige med det? Hvem er vi, at vi kan fortælle andre om Jesus?
Til dette seminar skal vi sammen blive klogere på, hvad det vil sige at vidne om Jesus, hvordan vi overhovedet gør, og hvorfor det hele afhænger af Ham og ikke af os. Kom og bliv både opmuntret og udrustet til at gå på Jesu ord i bøn og handling. Og hvem ved? Måske er tiden moden til en ny vækkelse…”

Daniel Lønborg og Christian Østergaard Jacobsen, LTC-elever
Lokale B2-13

Noaberetningen åbner muligvis op for flere spørgsmål end svar, og i dette seminar skal vi forsøge at tage fat i nogle af dem. Vi skal i fællesskab undersøge, hvad beretningens hovedpoint(er) er, og hvad de lærer os om Gud, tro, os selv og verden. For at få fat i de pointer skal vi bruge Biblen, nysgerrighed og beredvillighed til selv at give sig i kast med at forstå teksten. Mød glad op, og mon ikke Noaberetningen kan lære os et og andet om Gud, tro og mennesker? Og måske vi lige snuser til forskellene på Noaberetningen og så Gilgamesh, Atrahasis og de andre syndflodsberetninger.

Jesper Smed Risbjerg, LTC-lærer
Lokale E1-12

Uncover er et bibelstudiehæfte, som er helt perfekt, hvis man har lyst til at læse om Jesus med sine venner fra klassen. Hvis du synes, det lyder skræmmende, er du ikke den første, så derfor er der gratis is til de første ti på seminaret. At læse i biblen med sine venner er meget nemmere, end det lyder – det kræver hverken, at man kan svare på alt, eller at man går og omvender folk. Det er kun Helligånden, der kan prale af det, og den praler ikke

Julie Øhrstrøm, KFS-sekretær
Lokale B2-9

Dette oplæg vil være om FN’s 2030 Agenda. Så selvom du ikke kender den, så er det vigtigt for dig. For unge skal inddrages i beslutninger om fred og sikkerhed, menneskerettigheder og bæredygtig udvikling. Hvorfor, og hvordan du kan være med til at arbejde for ungeinddragelse i verden, er fokusset for dette oplæg. Først noget teori, og så noget praktisk.

Marcus Taulborg, Danmarks Ungdoms FN delegeret for Klima og Miljø og Medlem af Nordisk Råds unge for Sustainable Development
Fælles Torv/Fora

Most of us feel happy chatting to our friends. But why do we suddenly feel so awkward when the conversation turns to matters of faith? How can we talk about Jesus without feeling or being weird? We will think about how we can have conversations about Jesus that we all enjoy!

Michael Ots, forfatter og forkynder
Lokale B2-10

Nogle gange kan det opleves som om, at Gud er en anden end den, Bibelen siger, han er. Eller en anden end den, jeg har lært, han er. Og hvad stiller jeg op med det? Hvem er Gud så, og hvor gør jeg af mig selv i relationen? Og hvad, hvis jeg i forvejen kæmper med at få brugt tid sammen med ham? Dette seminar vil handle om, hvilket billede vi har af Gud, og hvordan vi kan håndtere det på en konstruktiv måde – ikke mindst, når det kommer til det der med at få brugt tid med ham. (Og i virkeligheden er det relevant for alle, som ønsker at leve sammen med Gud!).

Nanna Gummesen Ellerbek, LTC-lærer
Lokale B1-8

Lad kvindeligheden springe ud… men hvordan? For hvad er og hvordan er man ”en rigtig kvinde”? Hvad betyder det overhovedet? Det og meget mere vil vi kigge nærmere på i dette kvindeseminar. Vi skal dykke ned i emner som kvindelighed, kropsidealer og seksualitet. Emner som mange både kan føle sig forkerte i eller skamfulde over. Der bliver både oplæg, men også tid til gennem øvelser og samtaler at forholde sig til temaerne ind i sit eget liv sammen med Gud.

Rebekka Barbara Friis Rasmussen, KFS-sekretær
Lokale E1-11

“Wow, hvordan endte jeg på Instagram, jeg skulle jo bare lige se, hvad min mor havde skrevet i en sms?!” 😅 Det kender du måske? Det er vildt – og skræmmende – at de medier, som er blevet en stor del af vores hverdagsliv, næsten kan give os en oplevelse af, at det er dem, der har kontrollen over os. Eller har de egentlig det? Vi har en Gud, som mere end noget andet ønsker vores opmærksomhed. Får han den?

Vi lever i en digitaliseret verden, det kan vi ikke gøre så meget ved, men vi kan stoppe op, reflektere og tage aktivt stilling til, hvor meget og hvordan vi vil bruge medierne i vores hverdag. Det skal vi dykke længere ned i sammen.

Pernille Iversen & Rebekka Thusholt, teologistuderende
Lokale E1-8

Gud og den globale kirke har brug for udsendte medarbejdere; mennesker med mod og lyst til at bidrage et sted ude i den store verden. #BlackLivesMatter, #NoMore og COVID-19 har de senere par år forandre den globale landsby, som vi lever i, og det har for mange styrket påstanden om ‘ude godt, men hjemme bedst’ – Men ordene fra Matt 28:19 gælder stadig: ‘Gå derfor hen og gør alle folkeslagene til mine disciple’ (Matt 28:19) – og spørgsmålet bliver: hvad er vores opgave og ansvar som kristne i Danmark i forhold til international mission?

Ruth Osmundsen, KFS-ansat i Etiopien
Lokale B2-12

Kinesisk kalligrafi er en helt unik udtryksform, som har rig mulighed for fordybelse. Du behøver ikke at besidde kunstneriske egenskaber for at deltage. Ved hjælp af en flere tusind år gammel tradition mærker vi nuet i en kreativ og meditativ workshop!

Sanne Raabjerg, Aeropagos
Lokale D1-7

Som kristne tror vi faktisk på, at Bibelen er Guds ord til os. Den indeholder sandheden om Gud og dig og din næste og naturen og nutiden og evigheden og jeg kunne blive ved. Men hvordan skal jeg læse den? Det vil jeg gerne svare på og har valgt to vinkler. Dels hvordan kan man bruge den, og hvordan undgår vi, at Bibelen bliver den dårlige samvittighed. Altså nogle praktiske tips og tricks. Og dels hvordan skal man forstå det, man læser i Bibelen. Hvordan læser jeg den og får noget ud af det?

Søren Aalbæk Rønn, KFS-sekretær
Lokale E1-13

Mennesket har altid været religiøst. Den kristne tro er tydeligvis ikke den eneste vej at gå i verden. Livet har en åndelig side, som man
kan nære forskelligt. På dette seminar skal vi tale om det, der kaldes for spiritualitet – vi skal udforske bibelmeditation og tale om bønnen og stilheden, som var Jesu egen spiritualitet. Samtidig skal vi også se på, hvad den fælles oplevelse af, at vi er åndelige væsner, gør
for os og mennesker omkring os.

Thomas Frovin, sognepræst i Vesterbro sogn
Lokale D1-8

Er Moses egentlig den oprindelige Harry Potter? Og udspiller Ringenes Herre sig i Mosebøgerne? Og hvis ikke; hvorfor så overhovedet læse Bibelen? Kom med til dette seminar, hvor Troels vil fortælle om, hvordan Bibelen ud over at være Guds Ord også kan ses som et stykke vaskeægte litteratur. Og af den overordentlig gode slags!

Troels Nymann Eriksen, cand.mag. i litteraturhistorie
Lokale B1-X

På dette seminar vil vi via kropsøvelser, bønner med kroppen og i fælles danse give mulighed for at lade kroppen blive en mødeplads med Gud. Fra denne kilde kan vi modtage impulser, gaver og velsignelser fra Gud og lade dem strømme videre til næsten og til livet omkring os.

Britta Søes og Susanne Jensen fra Dansegruppen ved Aarhus Valgmenighed
Lokale D1-6