Påskelejr er Kristeligt Forbund for Studerendes årlige lejr for studerende på gymnasiale og videregående studier og selvfølgelig også for dig, der har sabbatsår. Påskelejr 2019 afholdes den 13.-17. april i Skanderborg.

KFS’ Påskelejr udruster dig med studenterrelevant undervisning af både studerende og faguddannede undervisere fra ind og udland. Påskelejr har plads til hygge, spas og afslapning i cafemiljøerne. Lyt til musik i Spökstad, deltag i events i studenter- og LTC-caféerne. Og trænger du til stille refleksion eller fysisk udfoldelse, så er der stillemiljøet Reflektorium og mulighed for walk & talk i dejlig natur eller sport i hallen.

Se meget mere om detailprogrammet for Påskelejr 2019 her på siden og i app’en. I app’en vil du kunne finde særprogrammer for caféer og miljøer. Hent app’en her:

iPhone
iPhone
Android
Android

Særligt på Påskelejr 2019

Åndsfrihed – et anliggende for KFS?

Temaeftermiddag 2019

Mandag kl. 15.30 har KFS inviteret Daniel Toft Jakobsen, der er folketingsmedlem for Socialdemokratiet og medinitiativtager til foreningen Åndsfrihed, til at holde et oplæg med efterfølgende mulighed for debat og dialog. Emnet rammer ind i de udfordringer flere KFS studiestedsgrupper oplever på deres studiesteder. Kom og få svar på de spørgsmål Daniel rejser i introen her:

Hvad har den danske tradition for åndsfrihed med KFS at gøre? Umiddelbart rigtig meget. For der hvor åndsfriheden er under pres, vil friheden til at samles om tro og religion i det offentlige rum – og dermed den grundlæggende idé i KFS – typisk også være under pres. På den måde kan man sige, at KFS som organisation er dybt afhængig af åndsfrihed. Men kan KFS gøre mere for – ikke bare at få gavn af åndsfriheden – men også at bidrage til den, og kæmpe for den? For KFS´ egen skyld – men også alle mulige andres skyld?